Asistenta medicala  este asigurata de cadre de specialitate (Family Clinic).

Asiguram controlul pediatric saptamanal (luni dimineata).

Iata motivele pentru care Academia Copiilor Nirvana considera ca asigurarea asistentei medicale permanente este utila si benefica pentru copii:

Triajul copiilor este efectuat in fiecare luni dimineata de catre o asistenta medicala. Astfel, in cazul unor semne de raceala/boala se actioneaza in scopul protejarii copilului dar si pentru siguranta colegilor sai. Prima masura este aceea de a anunta imediat parintii copilului. In mod similar se procedeaza si in cazul unor semne/simptome aparute pe parcursul programului.

Parintii sunt mai linistiti stiind ca ne concetram pe sanatatea si bunastarea micutilor. Suntem responsabili sa observam si sa actionam imediat in cazul aparitiei oricarei probleme de sanatate in cadrul gradinitei. Intotdeauna pe primul loc dupa siguranta copilului este informarea parintilor. Acest lucru are loc imediat.

Academia Copiilor Nirvana deruleaza activitati educationale: cum sa te speli pe dinti corect, de ce spalarea mainilor este atat de importanta, cum sa sufli nasul singur, cum procedam atunci cand utilizam toaleta si multe altele.